WeOptimize

OM OSS

Vilka är WeOptimize och varför ska jag välja er?

OM OSS

Vi är WeOptimize

WeOptimize är en digitalbyrå som hjälper både små och stora företag att förbättra sin synlighet online med hjälp av content marketing. Vi erbjuder professionellt innehåll som håller hög kvalitet rakt igenom, från research till leverans. Hos oss kan du även få hjälp med korrekturläsning, översättning och sökordsanalys. Genom att vända dig till oss kan du frigöra tid som du istället kan lägga på det du gör bäst, att driva ditt företag framåt. 

MARCELLO RONGIONE

Marcello har studerat webbutveckling inom e-handel och har flera års kunskap av sökmotoroptimering såväl som content marketing. Han brinner för att hjälpa andra att förbättra sin synlighet på nätet och stärka sina varumärken.

Vill du komma i kontakt med Marcello? Mejla gärna till: 
marcello.rongoine@weoptimize.org

Alexandra eriksson

Alexandra har arbetat som SEO-skribent sedan 2015. Under dessa år har hon jobbat åt kunder inom en rad olika branscher, från gaming och investeringar till hälsa och företagande. Om hon själv får välja skriver hon dock helst artiklar inom entreprenörskap och hållbarhet.

Vill du komma i kontakt med Alexandra? Skicka gärna ett mejl till: alexandra.eriksson@weoptimize.org

Vad tycker andra kunder om WeOptimize?

Nedan kan du se våra senaste omdömen och vad andra kunder tycker om oss.

Våra egna projket

WeOptimize driver flera egna framgångsrika SEO-sajter. Nedan kan du se två exempel på sajter vi äger.

Bäst-i-testet.se är oberoende jämförelsetjänst som hjälper dig att hitta produkter som är bäst i test. Sajten lanserades i början av 2020 (februari) och har i dagsläget över 75 000 unika besökare i månaden. 

Entreprenören.nu är en portal för unga entreprenörer och företagare. Sajten lanserades i slutet av 2019 (december) och har i dagsläget över 20 000 unika besökare i månaden.