tjänster & priser

Vi kan hjälpa dig att förbättra din synlighet online på fler än ett sätt.
Nedan kan du se våra tjänster och priser.

Content Marketing

Att skapa bra innehåll kan vara både tids- och energikrävande. Samtidigt kan det vara avgörande för företagets synlighet online, framför allt om ditt mål är att synas organiskt.  

Genom att låta oss skriva ditt innehåll kan du fokusera på det du gör bäst – att driva din verksamhet framåt. Vi kan hjälpa dig med allt ifrån produktbeskrivningar och steg för steg-guider till inspirerande intervjuer. Vi erbjuder även artiklar på engelska. 

Pris: 0.90 – 1.10 SEK per ord 
På engelska: Offert

Nyhetsartiklar

Genom att erbjuda nyheter inom din bransch kan du skapa mervärde för dina besökare. Du kan dessutom visa sökmotorerna att du håller din webbplats uppdaterad. 

Vi kan hjälpa dig att bevaka områden som är relevanta för din bransch och som kan vara av värde för dina följare. Självklart kan vi även skriva om enstaka nyheter vid behov.  

Pris: 0,90 kronor per ord

Samarbeten & länkbyten

Välfungerande samarbeten kan vara gynnsamma alla inblandade parter. 

We Optimize LTD driver ett flertal egna webbplatser, bland annat inom ekonomi, företagande och produktjämförelser. Vi är alltid öppna för förslag gällande samarbeten och eventuella länkbyten.

Pris: På offert.

Översättning

Genom att översätta ditt innehåll till engelska kan du attrahera kunder från flera marknader. På så sätt kan du öka din trafik och din lönsamhet. 

Vi kan hjälpa dig med översättningar från svenska till engelska och från engelska till svenska. 

Pris: På offert.

Korrekturläsning

Stavfel och felaktig grammatik kan vara lätta att missa. Samtidigt kan de vara vara skadliga för företagets trovärdighet, åtminstone i dina besökares ögon. 

Skicka dina artiklar till oss innan publicering så korrekturläser vi dem åt dig. Vi ser till att texten är följsam och att den saknar slarvfel. 

Pris: På offert.

Sökordsanalys

Genom att fokusera på relevanta sökord och fraser kan du enklare ranka i sökmotorernas resultat. På så sätt kan du attrahera fler leads som kan öka din konvertering.

Vi kan hjälpa dig med din sökordsanalys och hitta passande sökord för din verksamhet. Självklart hjälper vi dig även att strukturera innehållet för att du ska uppnå bästa möjliga resultat. 

Pris: På offert.

Berätta vad du vill ha hjälp med.

Vi återkommer med en kostnadsfri offert inom 24 timmar. Offerten är inte bindande.